INFORME DE COST REAL

Informe de cost real és un informe que tot gerent de restaurant hauria de tenir sobre la seva taula el dia 1 de cada mes. Indica el consum real del període, incloent el malbaratament que s’ hagués pogut generar. A més del cost de producte global, mostrarà el percentatge per a cada nivell de categoria i fins i tot de producte.

Aquest informe en incorporar les despeses generals i de personal mostra un compte d’ explotació completa.

costereal casella Gstock
vermas 1 2 Gstock
vermas 1 2 Gstock
vermas 1 2 Gstock
vermas 1 2 Gstock
vermas 1 2 Gstock

INFORME DE COST REAL

L’ informe de Cost o consum Real representa tota aquella matèria primera que ha sortit del nostre magatzem en un període delimitat per dos inventaris, un d’ inicial i un altre de final.

En resum aquest consum és real perquè comprèn tota la matèria primera que, o bé ja estava en el nostre zeb (inventari inicial), o bé ha entrat durant el període a causa de compres o traspassos.

És important destacar que les sortides són les provocades per qualsevol motiu que faci sortir dels nostres magatzems matèria primera: vendes, invitacions, consums de personal, minves, robatoris, traspassos, etc, no és l’objectiu d’aquest informe revelar els motius de sortida, només calcula el total de matèria primera consumida.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.